Het bedrijfsleven is zich in rap tempo aan het ontwikkelen. Van websites tot telefonie: echt alles verandert. Om te kunnen overleven, moet ook jij meebewegen. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een vast mobiel integratie (VAMO). Deze constructie heeft jouw bedrijf veel te bieden. In deze blog vertellen wij hoe.

Reden 1: Makkelijk bereikbaar

Veel (potentiële) klanten willen zo min mogelijk moeite doen om een bedrijf te kunnen bereiken. Voor jou hebben ze immers tien andere concurrenten gevonden. Het is voor je bedrijf daarom handig dat ze jou slechts op één enkel nummer kunnen bereiken. De klant hoeft dan maar één keer een getallenreeks in te toetsen. Zowel voor mobiel als voor een vaste lijn. Dat straalt klantvriendelijkheid én professionaliteit uit.

Reden 2: Niet iedereen vast

Binnen een bedrijf werken veel verschillende mensen. Een flexibele schil die slechts sporadisch of voor een korte tijd werkzaam is. Werknemers die continu op pad zijn. Als manager wil je ze misschien niet allemaal een vaste telefoonlijn aanbieden. Toch wil je dat ze bereikbaar blijven. Met VAMO kunnen deze werknemers met een mobiele telefoon aan het netwerk worden toegevoegd.

Reden 3: Alles op één plek

Als er iets vervelend is, is het wel administratie. Als bedrijf wil je dat zo makkelijk mogelijk maken. Door over te gaan op VAMO bespaar je veel tijd. Je brengt immers alle telefonie bij één leverancier onder. Zo heb je één aanspreekpunt, één contract en één factuur. Op deze manier behoud je heel makkelijk het overzicht. De kans op verrassingen wordt daarmee minder groot.

Reden 4: Lagere telefoonkosten

VAMO heeft ook financiële voordelen. De meeste gesprekken vinden namelijk via een VoIP-centrale plaats. Dit houdt in dat ze via internet gaan. De mobiele belbundel wordt dus niet meer aangesproken. Op deze manier vindt er een besparing op de telefonie plaats. Dit geldt kunt u vervolgens in andere zaken steken.

Reden 5: Koppeling met CRM

Als bedrijf wil je graag alles weten over inkomende en uitgaande telefoontjes. Hoe lang duren ze? Wie heeft er gebeld? Wat is er besproken? Wanneer je met VAMO werkt, kun je deze gesprekken automatisch aan het CRM koppelen. Zo kunnen de gegevens van en over de klant razendsnel met een gesprek gekoppeld worden.