16 januari 2022

Je telefoon altijd zo goed als nieuw

2 min read
samsung a12 hoesje

Of je telefoon nu van de nieuwste serie is, of je hebt een wat ouder model smartphone. Je bent er altijd zuinig op en wilt er zo lang mogelijk meedoen, om je smartphone mooi te houden kun je deze beschermen tegen krassen. Het scherm is belangrijk omdat deze mooi en alles goed leesbaar moet blijven, maar ook de achterkant is zeker de moeite om netjes te houden. Met een Samsung A12 hoesje, blijft je smartphone al is deze wat ouder zo goed als nieuw.

samsung a12 hoesje

Krasvrij scherm

Een kras op je scherm is altijd irritant, alsof het erom te doen is heb je altijd in het midden een kras. Zodat je video’s en teksten niet goed meer kunt zien, door gebruik te maken van een Samsung A12 hoesje voorkom je dat je krassen op je scherm krijgt. Door te filteren aan de zijkant in de webshop, vind je precies het soort hoesje wat je wenst voor je telefoon. Je hebt hoesjes voor alleen de achterkant, maar ook een flip over om zowel de voor en de achterkant te beschermen.

Gebroken scherm

Het is een probleem wat geregeld voorkomt bij gebruikers van een smartphone, de telefoon valt en het scherm is direct gebroken. In de meeste gevallen heb je direct niets meer aan je telefoon, het beeld is namelijk niet meer te lezen en te gebruiken. Door een Samsung A12 hoesje te gebruiken voor je Samsung, voorkom je dat het scherm bij een val breekt. Er zijn verschillende leuke en moderne hoesjes waaruit je kunt kiezen in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *